web creation software

Serveis

Tots els éssers vius són susceptibles a ser una plaga, quan es converteixen en un dany per les  persones. Identifiquem la plaga i marquem un pla d’acció per controlar-la. Escollir el tractament i  producte més adient, és primordial. Un seguiment rutinari de la instal·lació, amb l'assessorament  continuat, serà decisiu per impedir la reaparició de les plagues.

Mobirise

LEGIONEL·LA El control i prevenció de Legionella sp. en totes les instal·lacions, d’alt o baix risc, es una de les nostres especialitats. Tots els nostres tractaments són realitzats segons RD 865/2003, RD  140/2003 i RD 902/2018. Treballem amb diòxid de clor estabilitzat, per potenciar l’efecte positiu del  tractament i obtenir millors resultats.

El tractament de la FUSTA és delicat i únicament amb aplicacions curoses i professionals, s'elimina la plaga totalment. En PVCAT treballem amb un sistema d'esquer per garantir l'eliminació dels tèrmits que poden ocasionar danys estructurals greus a les edificacions. Aquest tipus de tractament, lider en el sector, constitueix una opció avançada, especifica i única, per eliminar totes les incidències que ocasiona aquesta plaga, sense repercussions al medi ambient.

Mobirise
Mobirise

ROSSEGADORS Els mètodes de control de rosegadors són diversos, i sempre escollim el més adient. Habitualment combinem més d’un, per obtenir els millors resultats. Una aplicació segura i professional, es garantia de qualitat del servei.

INSECTES Paneroles, formigues, vespes, xinxes, mosques, mosquits, processionària, puces, peixets de plata, arnes…. Tots els insectes són tan diversos, com les tècniques que fem servir per controlar-los. Potenciem l’ús de productes sense termini de seguretat i olor, per minimitzar les molèsties que un tractament tradicional pot ocasionar. 

Mobirise
Mobirise

AUS Instal·lem mètodes d’exclusió adaptats a les aus que causen les incidències i a la zona a tractar. Potenciar l’efecte d’aquests mètodes i que quedin incorporats d’una forma discreta és la nostra prioritat.

DESINFECCIÓ La desinfecció de superfícies es fa del tot necessària en vestuaris, lavabos, sales blanques, cuines i zones a on mantenir controlats els múltiples agents patògens. Mirem d’adaptar-nos als horaris del client, i utilitzem desinfectants específics o d’ampli espectre, segons la necessitat.

Mobirise
Mobirise

INSPECCIONS I AUDITORIES Gestionar, controlar, i prevenir les plagues segons totes les normatives vigents, és un procés continu que requereix temps i coneixements. Nosaltres ho farem per tu. Volem ajudar-vos a adaptar la vostra instal·lació.

APPCC L'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) és un procés sistemàtic preventiu per a garantir
la innocuïtat alimentària, de forma lògica i objectiva. La indústria alimentaria i totes les indústries que fabriquin materials que finalment estiguin en contacte amb els aliments, l'haurien d'aplicar. Nosaltres t'ajudem a realitzar-lo, i/o actualitzar-lo. 

Mobirise
Mobirise

ALTRES En algunes ocasions, animals que no solen considerar-se una plaga, poden arribar a provocar incidències. Serps, conills, abelles, ratpenats… T’assessorem i ajudem a gestionar-les de la millor manera possible.

Calendari de tractaments recomanats

Mobirise
ADREÇA

17458 Fornells de la Selva (Girona)

CONTACTO

Mail: info@pvcat.cat
Tel. 972 24 14 32